×
Hjem Om Nesbakken Finn din leilighet Prisliste Nabolaget Dokumenter Bilder Ta kontakt
Åpne meny

Leiligheter med høy kvalitet
og fantastsik beliggenhet


Leiligheter med høy kvalitet

Leilighetene bygges etter byggeforskriften TEK 10 som setter høye krav til byggteknisk standard bl.a. når det gjelder isolasjon, ventilasjon og tilgjengelighet.

Her får du en komplett ventilasjons-/oppvarmingsløsning som gjenvinner varme fra ventilasjonssystemet med et minimum av elektrisk forbruk. I tillegg blir det varmekabler på bad og vannbåren gulvvarme i øvrige rom med unntak av boden.

Resultatet er en leilighet med varme gulv og et friskt og godt inneklima, samtidig som du kan glede deg over at energikostnadene minimeres. Til de ekstra kalde dagene er det kjekt å vite at de fleste leilighetene har pipeløp og er tilrettelagt for montering av peisovn i stuen.Mest mulig lys og utsikt

Med store vinduer på flere sider i oppholdsrom og glassrekkverk på terrasse er det lite som skygger for lys og utsikt. Her vist fra leilighetnr. 322 i bygg 3. Herlig å åpne opp til en ny dag og slippe sommeren inn!
God romfølelse

I Nesbakken blir det store oppholdsrom med flott åpen stue- og kjøkkenløsning. Lyse vegger, lekker eikeparkett og vinduskarmer med detaljer i eik skaper flotte rammer i leiligheten. I noen leiligheter (111, 112, 311 og 312) vil det være innslag av synlig betongvegg. Det blir dimbare spotter og listfrie tak.


Eksklusive detaljer i eik er standard

I Nesbakken leveres flotte kvaliteter i eik som standardleveranse. Det blir lekker énstavs mattlakket eikeparkett fra kvalitetsleverandøren Kährs i type eik Glenmore. En naturlig, klassisk eikeparkett. Tilhørende eikelister og eikedører samt utvalgte vinduskarmer i eik gir et helhetlig og spennende uttrykk i leilighetene.

Vi har også lagt til rette for flere alternativer i tilvalgsprosessen. Ønsker du heller hvite dører og gulvlister kan du velge dette uten ekstra tillegg i pris.
Lekkert kjøkken & bad

Kjøkken
Det blir lekker og tidsriktig kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Detaljer som nedfellbar vask og demping på skuffer og skap er en selvfølge. Her blir god benkeplass
– herlig å vite for deg som er glad i å lage mat.

Integrerte hvitevarer fra Siemens følger med:
* Induksjonsplatetopp
* Stekeovn
* Oppvaskmaskin
* Kombinert kjøl- og fryseskap


1-2 bad
Leilighetene leveres med et nydelig helfliset bad med innredning fra Alterna i type Malin matt grå. Det blir lekre mosaikkfliser i dusjsonen i fargen antrasitt. I tillegg til hovedbadet har flere leiligheter eget vaskerom/WC/ekstra bad. I leilighetnr. 121 får du eksempelvis to bad og vaskerom i tillegg!

Det blir elektriske varmekabler på bad.
Bad og kjøkken får dimbare spotter.
Solrike private uterom

Stedet for avslappende stunder

Alle leilighetene får deilige, private uteplasser med fantastiske solforhold. Noen får stor takterrasse. Andre får terrasse med pergola. Flere av leilighetene på bakkeplan har direkte tilkomst til terrenget. Terrenget utenfor terrassen er ikke detaljprosjektert og kan bli kupert.

Se plantegningene for å se uteområdet til den enkelte leilighet.
Terrasser med pergola

I bygg 3 har deler av terrassene pergola. Om du ønsker solskjerming/seilduk i tillegg kan dette leveres som tilvalg om du bestiller innenfor tilvalgsfristen. Da kan du invitere familien til sommerfest eller trekke for om solen blir for varm. Herlig å kunne velge mellom uteplass med eller uten sval skygge.
Muligheter, endringer og tilvalg

Det er gode muligheter for å gjøre endringer i leilighetene om du kjøper tidlig i prosessen. Vi har allerede tilrettelagt flere gode alternativ for deg i en tilvalgsmeny. Her er noen eksempler:

* Annen parkett
* Peisovn i stuen – de fleste leilighetene får pipeløp og er tilrettelagt for peis
* Smarthusløsninger
* Baderomsinnredning – eksempelvis vegghengt toalett med sensowash
* Berøringsfri kjøkkenarmatur
* Kebony eller Trex terrassebord
* Ladepunkt for elbil

Du har kanskje noe du allerede ønsker å endre
– spør oss om alle mulighetene.


Mulighet for smarthusløsninger

For mange er fremtiden å kunne styre viktige funksjoner i huset via app på mobilen eller et kontrollpanel i boligen. I Nesbakken kan du bestille xComfort smarthusløsninger, og vi kan ha det montert til du flytter inn.

xComfort har løsninger fra styring av lys og varme til inngangsdør og sikkerhetskamera. Slå av alt lyset med ett trykk fra senge­kanten. Sett huset i «Bortemodus» når du går, hvor både lys og komfyr slås av og innetemperaturen senkes til et lavere nivå. Det er mange muligheter som kan tilpasses dine ønsker og behov.